Σχετικά με εμένα

Παντρεμένος και πατέρας δίδυμων αγοριών, το αγαπημένο μου θέμα είναι να καταγράφω με την κάμερά μου τις σκανδαλιές των παιδιών και την παιδική τους αθωότητα. Μου αρέσει να απεικονίζω τον αυθορμητισμό, τα αστεία πρόσωπα, τα απρογραμμάτιστα χαμόγελα και όλες τις πραγματικές στιγμές χαράς, γιορτής και ευτυχίας. Θεωρώ ότι οι φωτογραφίες υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό στην ζωή μας. Τις βλέπω ως πύλες επιστροφής σε έναν χαρούμενο χρόνο και τόπο και ως υπενθύμιση όλων των ανθρώπων που αγαπάτε και συναντώνται μαζί για μια μοναδική και ξεχωριστή μέρα.

Φωτογραφίζω με χαλαρό και διακριτικό τρόπο. Παρατηρώ το ζευγάρι και πώς αυτό αλληλεπιδρά με την οικογένεια και τους καλεσμένους, οπότε είμαι δίπλα τους και έτοιμος όταν προκύψουν αληθινά συναισθήματα. Μου αρέσει να «κυνηγάω» και να απαθανατίζω διασκεδαστικές στιγμές, γνήσια γέλια, αληθινές ιστορίες αγάπης.

Η προσέγγισή μου στη φωτογραφία γάμου είναι ευέλικτη, φιλική αλλά διακριτική και οι υπηρεσίες μου μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις προτεραιότητές σας. Η βάση μου ως φωτογράφος γάμου είναι στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, αλλά είμαι επίσης πολύ χαρούμενος να ταξιδέψω οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν σας αρέσει η “ματιά μου” ελάτε στον χώρο μου να μιλήσουμε για τον γάμο σας!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ