ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αποτύπωση γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο

Αυθεντικές Στιγμές

wedding-colour

Αληθινά Αισθήματα

b-n-w

Γνήσια Συναισθήματα

wedding-stories

Φωτογραφίζω με χαλαρό και διακριτικό τρόπο. Παρατηρώ το ζευγάρι και πώς αυτό αλληλεπιδρά με την οικογένεια και τους καλεσμένους, οπότε είμαι δίπλα τους και έτοιμος όταν προκύψουν αληθινά συναισθήματα. Μου αρέσει να «κυνηγάω» και να απαθανατίζω διασκεδαστικές στιγμές, γνήσια γέλια, αληθινές ιστορίες αγάπης.

Βάπτιση

Η φωτογράφιση της τελετής βάπτισης ή της ονοματοδοσίας του παιδιού σας δημιουργεί ένα ενθύμιο της περίστασης διαρκές και όμορφο. Χρησιμεύει επίσης ως πορτρέτο του μικρού πριν μεγαλώσει τόσο γρήγορα. Εκτός από την καταγραφή των βασικών στιγμών της τελετής, εστιάζω στην καταγραφή των υπέροχων στιγμών και των αντιδράσεων που συμβαίνουν φυσικά σε μια τέτοια εκδήλωση όταν η οικογένεια και οι φίλοι σας συγκεντρωθούν για να καλωσορίσουν το μωρό σας στον κόσμο.

Μνήμες Γάμων με Χρώμα

wedding-colour

Νοσταλγικό Ασπρόμαυρο

b-n-w

Ιστορίες Γάμων

wedding-stories

Σχετικά με εμένα

Γεια σας, το όνομά μου είναι Νίκος Τσιόκας και είμαι φωτογράφος γάμου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εργάζομαι ως επαγγελματίας φωτογράφος για πάνω από 20 χρόνια και ειδικεύομαι στη φωτογράφιση γάμων, βαπτίσεων και ειδικών οικογενειακών περιστάσεων από το 1997. Σπούδασα «Φωτογραφία Ντοκουμέντο» στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας και το στυλ λήψης μου αντανακλά τόσο την εκπαίδευση μου όσο και το πάθος μου να δουλεύω με ανθρώπους.

Όταν μου αναθέτουν να φωτογραφίσω έναν γάμο ή μια βάπτιση, θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο καλεσμένο παρά επαγγελματία φωτογράφο που κάνει τη δουλειά του. Νιώθω ότι είναι τιμή και ταυτόχρονα προνόμιο που μου δίνει μια ελεύθερη είσοδο για να «εισβάλλω» στις ζωές των ανθρώπων. Ως εκ τούτου, νιώθω μεγάλη ευθύνη και το κάνω με προσοχή, αθόρυβα και διακριτικά για να «αιχμαλωτίσω» τις πιο αξέχαστες στιγμές του γάμου σας.

Περρισσότερα…

Είπαν για εμένα

“Άψογη υπηρεσία, ποιοτική δουλειά, όμορφος χώρος!”

Φωτεινή Τζιόρτζη

“Καταλήξαμε στον Phototopos μετά από αρκετή έρευνα. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιαστήκαμε από τη δουλειά του Νίκου και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας στη βάπτιση της κόρης μας ήταν εξαιρετικό! Ευχαριστούμε πολύ!”

Σοφία Πανά

Είστε έτοιμοι να συζητήσουμε για τον γάμο σας;